Esther Lindeboom

Al tijdens mijn opleiding aan het Alkmaars conservatorium begon ik met les geven. Na het behalen van mijn diploma volgde ik nog bijna drie jaar privéles bij Harry Vooren. Daarnaast werkte ik, en ik volgde een deeltijdstudie Engels. Nadat ik ( terug) was verhuisd naar Brabant ging ik verschillende koren begeleiden. Voor een van die koren schreef ik regelmatig arrangementen. Ik werkte mee aan onder andere Cultuurnacht Breda en het Pianofestival Breda. Voor mijn leerlingen maak ik vaak arrangementen van popsongs, sommige daarvan zijn onder andere te verkrijgen bij sheetmusicplus. Ik componeer voornamelijk voor piano, zowel  piano solo als pianoduo. Verschillende van die composities zijn uitgevoerd tijdens festivals. Ik geef op het ogenblik les aan leerlingen van zes jaar tot over de pensioengerechtigde leeftijd. Het niveau varieert van beginner tot vergevorderd. Voor mijn beginnende leerlingen heb ik drie boeken geschreven/samengesteld. Verder werk ik als vrijwilliger voor de site ‘klassiekinenombreda.nl’ .( Presentatie en beheer website.)

Novakoski

Novakoski is een Franstalig duo. Met de akoestische bezetting, de poëtische teksten en eigen composities geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘chanson française’, met een knipoog naar het bekende Franse repertoire.

Naast onze eigen composities hebben we bekende en minder bekende covers bewerkt van de grote namen van het Franse lied, van onder andere: Charles Trenet, Serge Gainsbourg, Georges Brassens, Edith Piaf, Charles Aznavour, Johnny Hallyday, Boris Vian, Serge Reggiani, Jeanne Moreau, Jean Ferrat en Michel Delpech.

Naib Haile

Ik ben meer dan 20 jaar bezig met piano. Ik speel voornamelijk (pop)gospel, jazz, blues en klassiek muziek. Ik heb een groot gedeelte van mijn carrière in de kerk doorgebracht waar ik de choir vele jaren heb begeleidt. Hierdoor heb ik veel muzikanten en zangers leren kennen en ook les heb gegeven ernaast. Toen mensen mij talent ontdekten heeft men mij aangespoord om een youtube kanaal te starten en dat doe ik sinds 2 jaar. Ik hou er zelf van om naar andere artiesten en muzikanten te volgen. Op dit moment heb ik vele livestreams van muzikanten gevolgd, een van die artiesten is een orgelspeler genaamd Cory Henry en heb hem ook live mee mogen in het Amsterdamse Bos theater. Verder zou ik ook graag ooit mijn eigen muziek uit willen brengen in de toekomende tijd.

Hijme Vervat

Bekende Liedjes uit de jaren 60&70 . zowel Nederlands als Engelse Hits. Luister en dansmuziek

Janneke Franke

Ik ben als muzikant werkzaam in 3 vaste muzikale projecten:

Scheepskameel: genre: NoordzeeBalkan

Functie: bandleider, tekstschrijver, violiste en zangeres (2016-heden)

BachZonderPruik: Bachtrio, maar niet perse zoals het hoort.

Functie: violiste (2020 – heden)

Boschveldband Sociale Wijkband/Wereldmuziek

Functie: Bandleider, tekstschrijver, violiste en zangeres (2014 – heden)

Copernikkelkoor Dameskoor / Wereldliederen

Functie: Dirigent/regisseur (2018 – heden)

Naast deze vaste formaties, werk ik ook als studiomuzikant voor andere bands/muzikanten. Ook doe ik veel ‘losse’ muziektheaterprojecten. Zowel uitvoerend (muzikant, performer) als scheppend (regie, tekstschrijver). Bijv. Musical Pleisketier (2019, regie), Kinderopera Peertje 6+ (2020, regie, tekstschrijver), De Vioolmonologen (2018, Intorno Opera, violist), Held van Boschveld/Familie Boschveld (2016 – 2018, regie/theatermaker, tekstschrijver, componist en uitvoerend muzikant)

Heidi-Rose Kutscher

Op 21 jarige leeftijd vast kerkorganiste geworden, dit helaas moeten stop zetten door verhuizing naar België.

Ruim 5 jaar vast straatartiest geweest in Maaseik maar door de studie aan het conservatorium dit niet meer kunnen combineren en gestopt.

Gestudeerd aan het conservatorium te Hasselt, oa het vak componist. (helaas is die leerkracht niet meer verbonden aan het conservatorium maar aan de kunstacademie in Neerpelt)

Optredens verzorgd in Nederland, Duitsland en België voornamelijk met de steirische harmonika waarvan ik een van de weinigen ben die dit instrument in de Nederlandse taal kan onderwijzen.